English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ٢٥ مرداد ١٣٩٩


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان ارومیه

12 نکته برای پرهیز و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت بیماری covid-19

 

بیماران کرونایی در دوران نقاهت از کدام غذاها استفاده نکنند

 

 

 


توصیه واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان ارومیه در خصوص نبایدهای تغذیه ای بیماران کووید _ 19 در دوران کرونا

1.      پرهیز از غذاهای سنگین مانند آش غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است.

2.      محدود کردن غذاهای چرب و یا سرخ کرده مانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا، انواع کوکو و کتلت

3.      محدود کردن مصرف انواع فست فودها و غذاهای آماده فرآوری شده

4.      ممنوعیت استفاده از ترشی ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شوند.

5.      محدودیت مصرف نمک و شورها و غذاهای کنسروی

6.      محدود کردن مصرف شیر و لبنیات (بجز نوع پروبیوتیک) که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کنند.

7.      محدود کردن استفاده از رب گوجه فرنگی، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل

8.      محدود کردن مواد شیرین و شیرینی ها، آبمیوه های صنعتی، نوشابه های گازدار، شکر، مربا و قند

9.      محدود کردن نوشیدنی ها و خوراکی های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ

10.    اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل

11.    ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال

12.    تداوم محدودیت ها و رژیم غذایی ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای دارند( مانند دیابت، فشار خون و ...)

 


٢٢:٥١ - 1399/04/21    /    شماره : ٣١٧٣٧    /    تعداد نمایش : ٨١



خروج