دوشنبه ٢٠ آذر ١٣٩٦
نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال، قبل از خرد کردن و مصرف گوشت تازه جهت پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو کافی می باشد. جوشاندن شیر به مدت حداقل 3 تا 5 دقیقه باعث از بین رفتن عامل بیماری تب مالت میگردد. گذاشتن پنیر تازه در آب نمک به مدت حداقل 3 ماه یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد. استفاده از بستنی های پاستوریزه یکی از راه های ممانعت از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد.
سرویس
اخبار > برگزاری جلسه مسئولین و تیم فنی مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی


  چاپ        ارسال به دوست

جهت گیری مناسب ، کوتاه کردن مسیر رسیدن به اهداف

برگزاری جلسه مسئولین و تیم فنی مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی

در این جلسه شاخص های بهداشتی شش ماهه اول سال 1396 در مقایسه با مدت مشابه سال قبل مورد بررسی قرار گرفته و چرایی عدم پیشرفت ها و خلل های موجود مورد کنکاش قرار گرفته و با ارائه پیشنهادات از سوی حضار جلسه ادامه داشت. در این جلسه علاوه بر بررسی مشکلات پیش رو شاخص های مطلوب نیز تحلیل گردید تا با استجراج علل پیشرفت و اعمال در سایر شاخص های موجود باعث پیشرفت تمامی شاخص ها گردد. 

دکتر صدقیانی فر رئیس مرکز بهداشت شهرستان ارومیه نیز با حضور در این جلسه بر لزوم اهمیت پیگیری فعالیتهای سطوح مختلف مرکز بهداشت شهرستان ارومیه تاکید کرده و تلاش مستمر را لازمه نیل به اهداف عالیه نظام سلامت دانستند.


١٠:٠٠ - 1396/07/27    /    شماره : ١٦٢٠١    /    تعداد نمایش : ١١٧



خروج