چهارشنبه ٢٩ شهريور ١٣٩٦
در حال بازسازی و انجام تغییرات سایت ، تا اواخر تیر ماه انشا الله شاهد تکمیل سایت خواهیم بود. نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال، قبل از خرد کردن و مصرف گوشت تازه جهت پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو کافی می باشد. جوشاندن شیر به مدت حداقل 3 تا 5 دقیقه باعث از بین رفتن عامل بیماری تب مالت میگردد. گذاشتن پنیر تازه در آب نمک به مدت حداقل 3 ماه یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد. استفاده از بستنی های پاستوریزه یکی از راه های ممانعت از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد.
سرویس
اخبار > برای ارتقا سطح سلامتی جامعه متصدیان امکنه های سیب زمینی فروشی تنوری نسبت به تهیه سبزیجات بسته بندی شده بهداشتی اقدام نمودند.


  چاپ        ارسال به دوست

استفاده از سبزیجات گند زدایی شده (ضد عفونی شده) در اماکن فروش خوراکی سیب زمینی تنوری در ارومیه

برای ارتقا سطح سلامتی جامعه متصدیان امکنه های سیب زمینی فروشی تنوری نسبت به تهیه سبزیجات بسته بندی شده بهداشتی اقدام نمودند.

به گزارش مهندس نوری کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان ارومیه بعد از اخذ نمونه میکروبی از سبزیجات مورد استفاده در تهیه سیب زمینی تنوری و گزارش نتایجی مثبت (آلوده) اقدام به صدور اخطاریه برای متصدیان گردید که متصدیان با تشکیل شورای محلی متشکل از تمامی سیب زمینی فروشی های محل و با هماهنگی و همکاری مرکز بهداشت شهرستان ارومیه تصمیمی اتخاذ گردید تا من بعد سبزیجات مصرفی خود را از طریق کارگاه گند زدایی با روش ازن زنی تهیه و استفاده نمایند.

 


١٠:٥٩ - 1396/06/05    /    شماره : ١٥٤٢٣    /    تعداد نمایش : ٤٦



خروج