چهارشنبه ٢٩ شهريور ١٣٩٦
در حال بازسازی و انجام تغییرات سایت ، تا اواخر تیر ماه انشا الله شاهد تکمیل سایت خواهیم بود. نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال، قبل از خرد کردن و مصرف گوشت تازه جهت پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو کافی می باشد. جوشاندن شیر به مدت حداقل 3 تا 5 دقیقه باعث از بین رفتن عامل بیماری تب مالت میگردد. گذاشتن پنیر تازه در آب نمک به مدت حداقل 3 ماه یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد. استفاده از بستنی های پاستوریزه یکی از راه های ممانعت از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد.
سرویس
اخبار > معدوم سازی حدود 10 تن ماده غذایی غیر قابل مصرف


  چاپ        ارسال به دوست

توقیف مواد غذایی غیر قابل مصرف

معدوم سازی حدود 10 تن ماده غذایی غیر قابل مصرف

به گزارش خبر نگار روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان ارومیه قریب به ده تن ماده غذایی غیر قابل مصرف در سایت زباله نازلو به روش دفن بهداشتی معدوم گردید. به گزارش مهندس نوری کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان ارومیه، کارشناسان بهداشت محیط با تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر خود بعد از آخرین معدوم سازی در تاریخ 19 تیر سال جاری مواد غذایی و بهداشتی را از لحاظ موارد 9 گانه بررسی نموده و موارد نامنطبق را توقیف و به انبار واحد بهداشت محیط انتقال دادند تا با هماهنگی با دادستانی و طی مراحل قانونی به سایت نازلو انتقال و به صورت بهداشتی دفن گردند.

مهندس سهرابی کارشناس بهداشت محیط ستادی مرکز بهداشت ارومیه در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی توصیه هایی را برای همشهریان محترم بیان داشتند که از مهمترین آنها میتوان به موارد ذیل اشاره نمود :

1- خرید مواد غذایی با دقت به موارد 9 گانه شامل : نام محصول - نام و آدرس کارخانه - ترکیبات محصول - شرایط نگهداری - سری ساخت - پروانه ساخت - تاریخ تولید و انقضاء - علامت استاندارد ایران یا کلمه ساخت ایران - مجوز بهداشتی

2- عدم خرید از دوره گردان

 

3- گزارش تخلفات به شماره تلفن 32237001 یا سامانه 190



٠٩:٢٧ - 1396/05/25    /    شماره : ١٥٢٦٧    /    تعداد نمایش : ٥٤



خروج