دوشنبه ٢٩ آبان ١٣٩٦
نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال، قبل از خرد کردن و مصرف گوشت تازه جهت پیشگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو کافی می باشد. جوشاندن شیر به مدت حداقل 3 تا 5 دقیقه باعث از بین رفتن عامل بیماری تب مالت میگردد. گذاشتن پنیر تازه در آب نمک به مدت حداقل 3 ماه یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد. استفاده از بستنی های پاستوریزه یکی از راه های ممانعت از ابتلا به بیماری تب مالت می باشد.
سرویس
اخبار > آمار بازرسی های واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ارومیه در رمضان 96


  چاپ        ارسال به دوست

آمار بازرسان بهداشت محیط

آمار بازرسی های واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ارومیه در رمضان 96

تعداد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی 9516 بازدید

تعداد موارد تعطیلی و برخورد با متخلفین بهداشتی 36 مورد

تعداد نمونه برداری از آب آشامیدنی 628 مورد

تعداد نمونه برداری از استخرهای شنا 66 و یک مورد معرفی به دادگاه

مقدار مواد غذایی غیر قابل مصرف کشف و توقیف شده 2018 کیلوگرم

تعداد کلر سنجی از آب آشامیدنی 16901 مورد

تعداد رسیدگی به شکایات مردمی 59 مورد

تعداد بازدیدهای مشترک با سایر ارگانها از جمله دامپزشکی، تعزیرات حکومتی، شهرداری و استانداری 37 بازدید

تعداد نمونه برداری از مواد غذایی 49 مورد

تعداد جلسات بین بخشی 5 مورد 

 

 

 

 


١٢:٣٥ - 1396/04/07    /    شماره : ١٤٦٧٨    /    تعداد نمایش : ١٢٧



خروج