English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: پنج شنبه ٠٩ فروردين ١٤٠٣


  چاپ        ارسال به دوست

نظارت بر سلامت افطاری

شروع بازرسی های بهداشت محیط از اول هفته جاری به مناسبت رمضان

واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ارومیه فرصت دو هفته ای باقی مانده به ماه مبارک و پر فیض رمضان را مغتنم شمرده تا هر گونه اقدام به تقلب در مواد غذایی را در نطفه خفه نماید.

مهندس حسین زاده کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ارومیه در گفتگو با خبرنگار وب دای این مرکز از ارسال 3 اکیپ در هر روز در ساعات بعد از ظهر و نیز اکیپ فوریت های بهداشت محیط به صورت صبح تا عصر جهت بازرسی از واحد های فعال در تهیه اقلام ماه مبارک رمضان خبر داده و افزود : بازرسان بهداشت محیط با استفاده از تجهیزات الکترونیکی خود اقدام به TPM سنجی روغن سرخ کردنی، اندازه گیری بار میکروبی سطوح تهیه مواد غذایی، شوری سنجی مواد اولیه و محصول نهایی و اندازه گیری دمای نگهداری با استفاده از دماسنج لیزری و عمق سنج هرگونه تهدید را در زمینه خوراکی های ماه مبارک به حداقل می رسانند.

وی همچنین از ارسال اکیپ بازرسی از نانوایی ها در ساعات اولیه صبح ( 6- 8 ) خبر داده و همکاری با اداره دامپزشکی را بسیار مفید دانسته تا در نهایت شاهد ارتقا سطح سلامت جامعه باشیم.

مهندس نوری کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط نیز بر برخورد قاطعانه با متخلفین فعال در این ماه مبارک تاکید نمود و ضمن اضهار به برخورد جدی با دوره گردان بوسیله هماهنگی با شهرداری محترم و قوه قضائیه از همشهریان عزیز خواست با عدم خرید از دوره گردان امنیت غذایی خود را تامین نمایند.

در این بازرسی ها بازدید های ویژه از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه ، آش و حلیم و نیز مراکز عمومی نظیر مساجد انجام میگیرد که با همکاری شما شهروندان عزیز و گزارش تخلفات مشاهده شده به شماره تلفن 04432237001 و یا سامانه 190 شاهد ارتقا سطح سلامت و امنیت غذایی خواهیم بود.

با ورود به ماه پر فیض رمضان اکیپ ویژه جدیدی در ساعات 19 الی 23 فعال میگردد تا بعد از افطار نیز شنوای شکایات شهروندان عزیز باشیم.

 

 


١٠:٥٣ - 1397/02/17    /    شماره : ١٨٩٤٣    /    تعداد نمایش : ٣٩٩



خروج